woensdag, september 17, 2014

Brabant United nu ook voorzien van goede koffie ...

Per 1 juli 2014 gaat de nieuwe opleiding Brabant United van start. De opleiding Brabant United wordt een BV die los komt te staan van de beide profclubs RKC Waalwijk en Fc Den Boch.

De overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en beide clubs hebben een 50% belang in de opleiding. De afgelopen jaren is er veel goed werk verricht bij de Bossche jeugdopleiding. Vele talenten zijn doorgebroken, waar we als club veel plezier aan beleven of reeds hebben beleefd. Om dit ontwikkelingsniveau vast te houden en ook nog de nodige stappen voorwaarts te kunnen maken, was het op dit moment de beste en de enige oplossing om de krachten te bundelen. In de afgelopen jaren zijn er oriënterende gesprekken geweest met een aantal BVO’s, maar dit heeft niet direct geleid tot een samenwerking. Met RKC Waalwijk, een club met een vergelijkbaar DNA, zag FC Den Bosch wél kansen om door te groeien.

De ‘core business’ van Brabant United is het opleiden van profvoetballers. Belangrijke pijlers van de opleiding zullen zijn scholing, samenwerken met amateurvereniging en KNVB én het opleiden van goede mensen.

Als partner van FC Den Bosch en RKC heeft Coffee3 Brabant United voorzien van een gratis machine ten behoeve van de koffie.

Voor meer info over Brabant United, klik hier