donderdag, maart 08, 2012

Revolutionare ontwikkeling bij een relatie van Coffee3 ...


Bouwbedrijf van Niftrik, een van de relaties van Coffee3, is de initiator van Loot, zogenaamde turnkey oplossingen voor jongerenwerkhuisvesting. Passende leefplekken voor jongeren om zichzelf te kunnen zijn en waar ze ruimte krijgen voor de ontplooiing van hun eigenwaarde. Daarmee boeken ze een dubbele winst. Ze creëren geschikte huisvesting voor jongeren en bieden opdrachtgevers een goede start van de exploitatie vanaf dag één.

Loot, een zeer inovatieve en duurzame ontwikkeling ...

Bouwbedrijf J.A. van Niftrik is een modern en goed georganiseerd algemeen bouwbedrijf en heeft circa 30 goed opgeleide vaklieden in vaste dienst. Zij kiezen voor de Nescafe Solution 6/30 van Coffee3 ten behoeve van haar klanten en eigen medewerkers.
woensdag, maart 07, 2012

Goede koffie op de open dag van Intrasurance Technology Services


Het bedrijf Intrasurance Technology Services, met haar eigen internetlabel Verzekeruzelf.nl uit s'Hertogenbosch bestaat op dit moment 10 jaar en is in die tijd gegroeid naar een organisatie van 95 medewerkers. Ook is het bedrijf dit jaar verhuisd naar een nieuwe locatie op het Bossche pettelaarpark.

Om deze heugelijke feiten te vieren opent het bedrijf op zaterdag 24 maart haar deuren voor familie en vrienden van haar medewerkers. De koffie op die dag zal verzorgd worden door het bedrijf Coffee3 te Udenhout, de specialist voor warme dranken voorzieningen in het bedrijfsleven.