vrijdag, juni 27, 2014

Praktijk Welschap opent haar deuren ... met lekkere Redbeans koffie

De officiele opening van Praktijk Welschap heeft vrijdag 27 Juni plaatsgevonden. Een pracht fysiotherapie praktijk die gevestigd is in het eerste en dus oudste gebouw van vliegveld Welschap ... een bijzonder pand met een bijzonder team.

Hun belofte is een gerichte aanpak voor de oplossing van uw zorgvraag. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse, altijd in een één op één benadering.

Na aanmelding kunt u binnen 4 werkdagen terecht en wordt beoordeeld of fysio- of manuele therapie geïndiceerd is. Als dat het geval is bespreken ze direct wat de mogelijkheden zijn, welke meetbare doelen we nastreven en hoeveel tijd of behandelingen nodig zijn.

Ze schenken heerlijke Redbeans koffie die verzorgd wordt door Coffee3.
dinsdag, juni 24, 2014

Nu we hebben gewonnen van Chili .... toch weer even de Oranje Nescafe WK Alegria

Scoor nu de unieke Oranje Nescafe Alegria met 20 Euro korting voor slechts 109 Euro voor lekkere koffie tijdens het WK ...

Recentelijk zijn we met behulp van Nestle een WK actie gestart met een Oranje Nescafe Alegria! De Nescafé Alegria, met 5 koffievariaties, zorgt met 1 druk op de knop voor een geweldige smaakbeleving.

Ideaal voor thuis ... nu in de Oranje Wk versie ... geen biertender maar uw eigen Oranje koffietender ... Mocht Nederland niet doorkomen in het toernooi en u wilt een andere kleur dan Oranje, geen probleem, de zijpanelen zijn er eenvoudig af te halen. Zo schakelt u van Oranje naar Creme wit ...

Scoor dus nu de unieke Oranje Nescafe Alegria met 20 Euro korting voor slechts 109 Euro met ook 2 gratis Oranje Cup a Soup mokken.

Klik hier en vraag de informatie aan.