vrijdag, augustus 11, 2006


Nu top koffie op de Netwerkdagen 2006!

Het geheel nieuwe netwerkconcept van de Netwerkdagen 2005 was een grote verrassing voor zowel deelnemer als bezoeker: geen saaie beursvloer en geen doelloos gestrooi met visitekaartjes! Een combinatie van de krachtige werking van persoonlijk contact, aandacht, ondersteuning en flexibiliteit gesitueerd in een inspirerende locatie leverde vele kwalitatieve contacten op. Het vervolg in de vorm van de Netwerkdagen 2006 kan dan ook niet uitblijven. Nota bene, de koffie op de Netwerkdagen zal compleet verzorgd worden door Coffee3! Dus dat is genieten!

Zien + Beleven = Verkopen
Netwerken, zien, ervaren en beleven staan centraal op dit unieke initiatief van Netwerk Midden Brabant. Door gebruik te maken van een verrassende en veelzijdige locatie, PartyCompany Beekse Bergen, een unieke en vernieuwende visie op standbouw en een kwalitatief horeca concept is dit evenement na de eerste editie reeds uitgegroeid tot een evenement waar het regionale bedrijfsleven niet omheen kan.

In het kort, de Netwerkdagen bieden meerwaarde, de all-in inclusive formule zorgt voor gemak en genot, er is een breed aanbod en grote interactie van ondernemers en er zijn boeiende seminars met pracht sprekers! Zie ook http://www.denetwerkdagen.nl/, voor het bestellen van kaarten drukt u op http://www.netwerkmiddenbrabant.nl/content.php?p=63