vrijdag, september 14, 2012

Redbeans in de Koffie Top 100


Maandagavond 10 september was de presentatie van de Misset Koffie Top 100. Een ranglijst van de 100 beste koffiezaken van Nederland. Vol trots kunnen we melden dat drie Redbeans koffiezaken in de prijzen vielen.

Op plek 7: Fitch & Shui, gevestigd in het WTC in Amsterdam.
"Fitch & Shui heeft een goede focus op koffie en traint haar personeel duidelijk goed. De bar heeft drie zeer complete werkstations met zes molens grinding on demand en mooie schone espressomachines.Warme persoonlijke service, kwaliteit, mooi servies en cappuccino met een 1,5cm topschuim en mooie latte art staan centraal." (uit het juryrapport)

Op plek 43: Sid & Liv in Nijmegen.

"We bestellen drie koffies die volgens het jurylid worden bereid 'door een barista die met toewijding en kennis van het vak zijn werk uitoefent'. Vooral de cappuccino springt er positief uit. Deze is precies goed. Mooie schuimkraag en prima smaakbalans." (uit het juryrapport)

Op plek 65: Droste's in Tubbergen.

"Het personeel is verzorgd en gastvrij. De gast hoeft niet bang te zijn uit het oog te worden verloren. De bestelde koffies staan in een handomdraai op tafel. Ze smaken goed." (uit het juryrapport)

Voor Redbeans automaten, kijk op www.coffee3.nl
woensdag, september 12, 2012

Redbeans introduceert: de nieuwe Beanmachine Extra Large


De juiste zetmethode en apparatuur maken het verschil tussen een kopje slootwater en bruin goud. Daarom introduceert Redbeans de Beanmachine Extra Large.

Volautomatische espressomachine met roestvrijstalen wanden en lekbak. Fraaie buffetmachine die presentatie combineert met kwaliteit. Echt lekkere koffie met één druk op de knop. Uniek: dubbele uitloop. Dus dubbele snelheid.

Zwitserse kwaliteit en degelijkheid. Kunststof zetgroep, hierdoor geringe temperatuurverliezen, en hoogwaardige molen met automatische regeling, waardoor je altijd een perfecte kop espresso of koffie krijgt.

In hoogte verstelbare uitloop. Aparte uitloop voor heet water. Kannenfunctie voor kan tot 1 liter/15 cm hoogte. Uniek is de dubbele uitloop, zodat twee koffieproducten tegelijkertijd gemaakt kunnen worden. Functionele meldingen zoals 'bonencontainer leeg' en 'afvalbak vol'. Automatisch spoel- en reinigingsprogramma en grote containers en afvalbak, dus gemakkelijk in dagelijks onderhoud, bijvullen en schoonmaken. De machine is slechts 32 cm breed en past door zijn moderne design in elk interieur.

Waarom zou je de werkdag niet beginnen met een perfecte latte macchiato?

Redbeans is 100% handgeplukte koffie, uitsluitend arabica’s, biologisch geteeld, fairtrade ingekocht, duurzaam geproduceerd, maar vooral erg lekker. Redbeans wil heel Nederland aan lekkerdere koffie helpen. Thuis, in de horeca, maar zeker ook op kantoor.

Coffee3 levert het Redbeans concept, voor meer info zie www.coffee3.nl
dinsdag, september 11, 2012

Coffee3 verzorgt de koffie tijdens de Regio Business dagen te Eindhoven


Met Coffee3 zijn we present op de Regio Business Dagen te Eindhoven op 11 en 12 September. We zullen de koffie op die dag verzorgen voor de leden van Het Zakelijk Netwerk.

Deelnemers: Het Zakelijk Netwerk, Coffee3, DFC Grootverbruik, Conferentiecentrum De Ruwenberg en Red Fox Blue. Toegang tot het Beursgebouw in Eindhoven is gratis. De beurs is op beide dagen van 14.00 uur tot 21.00 uur geopend.

Dit netwerkevent voor de regio geeft Ondernemingen, Overheden en Onderwijsinstellingen de unieke kans om nieuwe contacten te ontmoeten, relaties uit te nodigen, naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten en/of diensten te presenteren. Ook dit jaar wordt de beurs weer een groot succes en zal het programma worden gevuld met interessante sprekers die u zullen informeren over diverse onderwerpen.

Kijk voor meer info op www.regiobusinessdagen.nl
maandag, september 10, 2012

Koud water geïntegreerd in de koffieautomaat, zeker een toegevoegde waarde!


Steeds vaker worden koffiemachines slimmer, energiebesparende en nog makkelijker te bedienen met de nieuwste mogelijkheden.

De perceptie van veel mensen is dat een koud water module een kostbare toegevoegde waarde zal zijn in een koffiemachine.

Niets blijkt minder waar te zijn. Een geïntegreerde koud watermodule is snel terug verdiend als men éénmaal het gemak van deze functionaliteit zelf heeft ervaren. En men zich er van bewust geworden is dat het dagelijks nuttigen van minimaal 2 liter water goed is voor uw eigen gezondheid.

In kleine ruimtes waar geen ruimte is voor een koffiemachine én een waterautomaat biedt een koffiemachine met koud water al oplossingen. Maar ook beschikt u op deze manier over een goedkoper alternatief ten opzichte van de investering in twee machines. Ook biedt u uw klanten, medewerkers en collega’s net dat kleine beetje extra naast de verschillende smaakvariaties uit een koffiemachine.

Daarnaast leeft de perceptie of koud water uit een koffiemachine wel lekker is? Want uit een koffiemachine moet toch koffie komen? De koffiemachines van Coffee3 beschikken over een aparte koud watermodule wat dus inhoud dat u ieder gewenst moment van de dag kan genieten van een lekker glaasje water, getapt uit de gescheiden wateruitgifte en altijd op een verfrissende temperatuur!

Kijk op www.coffee3.nl voor de diverse mogelijkheden die Coffee3 biedt ....

Bron: www.kantoorblog.nl