vrijdag, september 14, 2012

Redbeans in de Koffie Top 100


Maandagavond 10 september was de presentatie van de Misset Koffie Top 100. Een ranglijst van de 100 beste koffiezaken van Nederland. Vol trots kunnen we melden dat drie Redbeans koffiezaken in de prijzen vielen.

Op plek 7: Fitch & Shui, gevestigd in het WTC in Amsterdam.
"Fitch & Shui heeft een goede focus op koffie en traint haar personeel duidelijk goed. De bar heeft drie zeer complete werkstations met zes molens grinding on demand en mooie schone espressomachines.Warme persoonlijke service, kwaliteit, mooi servies en cappuccino met een 1,5cm topschuim en mooie latte art staan centraal." (uit het juryrapport)

Op plek 43: Sid & Liv in Nijmegen.

"We bestellen drie koffies die volgens het jurylid worden bereid 'door een barista die met toewijding en kennis van het vak zijn werk uitoefent'. Vooral de cappuccino springt er positief uit. Deze is precies goed. Mooie schuimkraag en prima smaakbalans." (uit het juryrapport)

Op plek 65: Droste's in Tubbergen.

"Het personeel is verzorgd en gastvrij. De gast hoeft niet bang te zijn uit het oog te worden verloren. De bestelde koffies staan in een handomdraai op tafel. Ze smaken goed." (uit het juryrapport)

Voor Redbeans automaten, kijk op www.coffee3.nl