donderdag, april 11, 2013

Koffieautomaten producent Bravilor viert haar 65-jarig bedrijfsjubileum

65 jaar, een goede gelegenheid uiteraard om terug te blikken op de succesvolle ontwikkeling van hun bedrijf. Maar nog beter om vooruit te kijken naar de toekomst waarin zij de kwaliteit van onze producten zullen blijven waarborgen en het succesverhaal willen voortzetten.

Sinds de oprichting, ruim zes decennia geleden, hebben zij het assortiment weten uit te breiden en afgestemd op de wensen van de markt. Zij zijn al 65 jaar een familiebedrijf, met inmiddels de derde generatie aan de leiding. De uitgangspunten van de oprichter zijn echter nog steeds actueel: oog voor kwaliteit en hart voor het bedrijf.

Vandaag de dag zijn ruim 350 medewerkers betrokken bij het ontwikkelen en produceren van meer dan 150.000 kwaliteitsproducten per jaar. De producten worden inmiddels in meer dan 80 landen verkocht vanuit het hoofdkantoor in Nederland en via zeven Europese filialen in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, België, Noorwegen, Zweden en Polen. Sinds kort worden de producten ook direct in Amerika verkocht door het onlangs opgerichte filiaal in Aurora (Illinois) nabij Chicago.

De wereldbol in het jubileumlogo geeft het al aan. Bravilor Bonamat staat al 65 jaar wereldwijd voor de smaak van kwaliteit!

Bron: www.bravilor.com