woensdag, maart 21, 2012

Kunst Goirle met een heuse 'kunst' koffiemachine ....


Acht jaar geleden beleefde Glas&Kunst Goirle zijn primeur. Het doel was het profileren van de diversiteit van het bedrijf: de groothandel in veiligheidsglas en de kunsthandel waren twee verschillende werelden die tijdens de kunstbeurs zouden samensmelten. De reacties waren zo positief dat een vervolg niet meer dan vanzelfsprekend was. Inmiddels is de beurs uitgegroeid tot een begrip – en staat voor een diversiteit aan moderne kunst en een Bourgondisch samenkomen op een industriële locatie. Deze artistieke en culinaire verscheidenheid wordt sinds 2010 uitgedrukt met een nieuwe naam: KunstGoirle.

Ook dit jaar zijn ze er weer in geslaagd om een sfeervol kunstevenement neer te zetten met een bijzondere expositie. Dit alles geven ze een culinaire invulling met een exclusieve gerechten, wijnproeverij en champagnebar. Kortom, een top event!


Met Coffee3 ondersteunen we graag dit evenement en vandaar dat we dit jaar een heuse 'kunst' koffiemachine ter beschikking hebben gesteld, de Nescafe Mischa Klein....

Zie ook www.kunstgoirle.nl