woensdag, september 11, 2013

Redbeans in de Koffie Top 100

Maandagavond 9 september was de presentatie van de Misset Koffie Top 100. Een ranglijst van de 100 beste koffiezaken van Nederland. Drie koffiezaken die naar volle tevredenheid Redbeans gebruiken vielen in de prijzen en belandden net als vorig jaar in de lijst van de allerbeste koffiezaken van Nederland. Van Harte Gefeliciteerd!

Fitch & Shui, gevestigd in het WTC in Amsterdam.
Op plek 70 vinden we Fitch & Shui. Met drie 2-groepers en zes molens op de langste bar van Nederland. "Fitch & Shui heeft een duidelijke koffiepiek in de ochtend, wanneer kantoorpersoneel rijendik staat. (...) enthousiast wordt de jury van de crema en de smaak van de espresso. (...) De jury drinkt met de ogen dicht een perfecte cappuccino."
(uit het juryrapport)

Sid & Liv in Nijmegen.

Op plek 91. "De geserveerde café crème past helemaal bij de uitstraling van deze Nijmeegse uitspanning. 'Erg zacht en lief van smaak.' De entourage en de café crème zijn daardoor mooi in balans. 'Dat smaakt naar meer.'"
(uit het juryrapport)

Droste's in Tubbergen.

Op plek 90. "De koffies worden op een verzorgde manier geserveerd in de juiste kop en schotels. (...) De smaken zijn verrassend goed in balans. Het personeel is attent en wil kwaliteit leveren."
(uit het juryrapport)